Vodoinstalater Vagner - Logo

Pozovite servisera | 00-24h | Besplatan dolazak

Vodoinstalater Vagner - Logo
Servis Vagner Logo
M

ADRESA

Branka Pešića 45,

11080 Zemun,

Srbija

KONTAKT

062 8 619 575

servisvagner@gmail.com

ZAMENA KANALIZACIONIH CEVI  Plava strelica

POPRAVKA KANALIZACIONIH CEVI  Plava strelica

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE  Plava strelica

SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM Plava strelica

OTPUŠAVANJE SUDOPERE Plava strelica

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE Plava strelica

OTPUŠAVANJE ODVODA Plava strelica

OTPUŠAVANJE KADE Plava strelica

OTPUŠAVANJE LAVABOA Plava strelica

OTPUŠAVANJE SLIVNIKAPlava strelica

OTPUŠAVANJE TUŠ KABINEPlava strelica

BLOGPlava strelica

  GARANCIJA I RAČUN

  BESPLATAN DOLAZAK

  NAJMODERNIJE MAŠINE

ADRESA

Branka Pešića 45,

11080 Zemun,

Srbija

BESPLATAN DOLAZAK   •   GARANCIJA   •   NAJMODERNIJE MAŠINE

100% efikasna popravka kanalizacije bez kopanja

od strane | јул 20, 2022 | blog

Popravka kanalizacije kopanjem definitivno zvuči kao jedna od najgorih noćnih mora svakog vlasnika kuće ili stana. U većini slučajeva je hitna, može biti poprilično skupa i čini nam se da može trajati zauvek. Što je najgore, za sobom povlači iskopavanje dvorišta što znači da nećete samo da platite popravku već takođe plaćate da neko iskopa Vaše dvorište.

Dobra vest je da se radi o zastareloj i skupoj metodi koju je naš tim davno prevazišao.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, naši profesionalni vodoinstalateri za početak procesa koriste kamere za snimanje kanalizacije. Ove kamere, zajedno sa kompletom druge profesionalne opreme omogućavaju lociranje problema i popravljanje oštećenih kanalizacionih cevi bez kopanja uz garanciju 100% efikasno obavljenog posla u trajanju od 10 godina.

Kako radi inspekcija cevi kamerom?

Vodoinstalater ubacuje specijalizovanu profesionalnu kameru za snimanje kanalizacije u vaš kanalizacioni vod. Kamera sa optičkim vlaknima je pričvršćena na dugačak, fleksibilan metalni kabl. Vodoinstalater vodi ovaj kabl niz kanalizacione cevi i manipuliše njime daljinski.

Snažna svetla na kameri osvetljavaju unutrašnjost cevi, tako da može čisto i jasno na ekranu da vidi svaki detalj koji se nalazi unutar cevi u realnom vremenu. Dok kamera putuje kroz cevi i nazad, na ekranu se prikazuju sve vrste blokada i uzroci zagušenja, a zbog svoje kvalitete u mogućnosti je da snimi čak i najsitnije nečistoće koje se nalaze u cevima.

Kada koristimo snimanje cevi kamerom?

Snimanje kanalizacionih cevi

Iznenadili biste se koliko često koristimo inspekciju cevi kamerom. Preporučujemo je našim klijentima jer je jedini način koji može da spreči kopanje i uništavanje travnjaka i dvorišta.

Snimanje kanalizacije kamerom je primenljivo gotovo uvek. Jednostavno je za upotrebu i pre svega sigurno. Omogućava nam tačno lociranje zagušenja i blokada i šta je jako bitno – izbor najučinkovitije metode popravke kanalizacionih cevi.

Koristeći kameru za snimanje cevi, vodoinstalateri mogu vizuelno da identifikuju pukotine cevi, oštećenja od korena i korozije ili bilo koju blokadu cevi. A kada saznamo u čemu je problem i gde se tačno nalazi, znaćemo kako da ga rešimo na najefikasniji i cenovno najpristupačniji način.

Ako pronađemo zagušenje uzrokovano korenjem drveća, obično ćemo koristiti mašine sa hidro-mlazom da ga otklonimo. Za popravku curenja i lomove cevi koristimo metodu očvršćavanja cevi na mestu epoxi smolom itd.

Šta god da je problem, pregled kamere nam može pomoći da ga lociramo i identifikujemo kako bismo znali kako da postupimo.

Zašto je inspekcija cevi kamerom tako efikasna?

Bez video inspekcije, jedini način da otkrijete šta nije u redu sa vašim kanalizacionim cevima je kopanje do njih. Ovaj proces dugo traje, jako je skup i destruktivan. Takođe ga prati  poprilična količina neuspešnih pokušaja s obzirom da se radi napamet. Prosto mora da se nastavi dok se problematična cev ne pronađe.

Dodatna prednost je što pomoću kamere možemo locirati svaku blokadu ili drugi problem koji kanalizacione cevi imaju, a ne samo onaj najhitniji zbog čega ste nam se verovatno i obratili. Na kraju, pregledi kamerom vam daju mnogo bolju predstavu o funkcionalnosti i zdravlju vaših kanalizacionih cevi.

Profesionalnu HD snimku unutrašnjosti cevi na USB-u dobijate i vi kako bi i sami videli kako cevi izgledaju i u kojem su stanju. 

Popravka kanalizacije bez kopanja

Popravka kanalizacije bez kopanja podrazumeva korišćenje najnovije tehnologije, bez štemovanja, kopanja i uništavanja dvorišta. 

Nakon popravke garantujemo da će vaše cevi biti maksimalno čiste i prohodne.

Popravka kanalizacije bez kopanja:

  • Brzo i jednostavno povećava protok kanalizacione cevi
  • Proces traje puno kraće za razliku od popravke sa kopanjem koji traje i po nekoliko dana
  • Zaustavlja i sprečava prodor korenja u kanalizacione cevi
  • Pruža vlasnicima kuća i nekretnina učinkovitu alternativu umesto zamene kompletnog kanalizacionog odvoda
  • Naši vodoinstalateri mogu obložiti samo delove cevi koje je potrebno popraviti i ne moraju menjati kompletnu cev. To skraćuje ukupno vreme procesa i štedi novac jer popravljate samo delove cevi koji su oštećeni
  • Ceo proces se izvodi bez uništavanja dvorišta i travnjaka 
  • Mogu se snimiti i popraviti sve vrste cevi uključujući okomite, horizontalne i bočne, kao i one s više zavoja i kutova

Prednosti popravka kanalizacije bez kopanja

Čistoća

Iskopavanje kanalizacijskih cevi će uništiti dvorište i koštati dodatno novca za dovršetak popravaka. Popravak kanalizacije bez kopanja s druge strane zahteva najčešće jednu ili dve male rupe kako bi učinkovito dosegnuli kanalizacijski vod. Ove rupe se nalaze na ulazu i izlazu cevi, smanjujući ukupnu štetu na vodovodnom sistemu i dvorištu.

Brzi proces

Budući da nema opsežnog kopanja, popravak kanalizacije bez kopanja traje kraće. Ovisno o broju potrebnih popravaka, naša iskusna ekipa popravak kanalizacionih cevi može završiti u roku jednog dana.

Isplativo

Konačno, popravak kanalizacije bez kopanja ​​je isplativo rešenje. Sigurno će biti potrebno manje popravaka koji obično proizlaze iz tradicionalnih metoda popravka kanalizacije, uključujući popravak betona i pločica, zaštitu doma i popravak dvorišta nakon kopanja da bi se došlo do cevi.

Zakažite pregled kanalizacionih cevi 

Bez obzira na to kakav problem sa kanalizacijom i cevima imate, možete se osloniti na naše profesionalne vodoinstalatere da ga reše. 

U kompaniji Vagner videli smo sve: od zagušene kuhinjske sudopere do ogromnih blokada kanalizacionih cevi. Hitni slučajevi se mogu desiti danju ili noću, a kada se dogode, mi smo tu da se pobrinemo za vas – 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Naši profesionalni vodoinstalateri koriste najnoviju tehnologiju snimanja cevi da bi dijagnostikovali problem i profesionalnu opremu kako bi sigurno odgušili ili popravili problematične cevi. Da bismo bili sigurni da znamo sa čime imamo posla, koristimo visokotehnološke kamere za snimanje, a te slike dajemo i direktno vama tako da i vi budete upoznati sa celokupnom situacijom.

Nudimo najsavremeniju tehnologiju popravke kanalizacije bez kopanja. Lakše je, brže i praktičnije. I dolazi sa 10 godina garancije. 

Takođe nudimo 100% garanciju na sve naše radove. Povrh svega, naši vodoinstalateri uvek nastoje da vaš dom ostave čistim kakav je bio kada su stigli.

Nazovite nas na broj 064 9 581 581 – besplatno dolazimo na lokaciju.