Vodoinstalater Vagner - Logo

Pozovite servisera | 00-24h | Besplatan dolazak

Vodoinstalater Vagner - Logo
Servis Vagner Logo
M

ADRESA

Branka Pešića 45,

11080 Zemun,

Srbija

KONTAKT

062 8 619 575

servisvagner@gmail.com

ZAMENA KANALIZACIONIH CEVI  Plava strelica

POPRAVKA KANALIZACIONIH CEVI  Plava strelica

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE  Plava strelica

SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM Plava strelica

OTPUŠAVANJE SUDOPERE Plava strelica

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE Plava strelica

OTPUŠAVANJE ODVODA Plava strelica

OTPUŠAVANJE KADE Plava strelica

OTPUŠAVANJE LAVABOA Plava strelica

OTPUŠAVANJE SLIVNIKAPlava strelica

OTPUŠAVANJE TUŠ KABINEPlava strelica

BLOGPlava strelica

  GARANCIJA I RAČUN

  BESPLATAN DOLAZAK

  NAJMODERNIJE MAŠINE

ADRESA

Branka Pešića 45,

11080 Zemun,

Srbija

BESPLATAN DOLAZAK   •   GARANCIJA   •   NAJMODERNIJE MAŠINE

Inspekcija kanalizacije kamerom

od strane | јан 29, 2022 | Uncategorized

Ukoliko ste istraživali kako da rešite problem sa kanalizacionim cevima, verovatno ste naišli na link snimanje ili inspekcija kanalizacije kamerom. Svi profesionalni vodoinstalateri koriste ovu tehniku kako bi dijagnostikovali i sa sigurnošću na brz i efikasan način utvrdili oštećenja u kanalizacionim cevima.

Šta je inspekcija kanalizacije kamerom?

Inspekcija kanalizacije kamerom je najbolji sistem kojim možete regulisati moguće probleme kanalizacije u Vašem domu.

Ova kamera prenosi stanje Vaših cevi iznad zemlje. Ovo otkriće Vam može smanjiti troškove i vreme. Bez kopanja dvorišta ili kompletnje zamene cevi u Vašem kupatilu, Vaš vodoinstalater će snimiti tačno mesto kvara i pristupiti rešavanju istog.

Glavni vod kanalizacije se nalazi ispod Vašeg doma, i na to često ne obraćamo pažnju. Međutim, to je najvažniji deo vodovodnog sistema. Trebalo bi redovno kontrolisati pre nego što dođe do prekida u vodovodu, ili nekog većeg kvara.

Kako izgleda kamera za inspekciju kanalizacije?

Inspekcija kanalizacione kamere uključuje malu vodootpornu video kameru postavljenu na kraj fleksibilnog kabla. Kabl kamere se ubacuje u kanalizacioni sistem i gura kroz cevovod da bi se izvršila vizuelna kontrola. Ove kamere se mogu koristiti u podzemnim cevima, kao i cevima obloženim betonom, bilo da su iza zidova ili ispod temelja Vašeg doma.

Kako je tehnologija napredovala, danas su na tržištu dostupne i kamere sa zglobnim sistemom, tako da Vaš vodoinstalater ima mogućnost da Vam predstavi celokupnu sliku unutar cevi u HD rezoluciji.

Kada ova usluga može biti veoma korisna?

Usluga inspekcije kamerom je svakako najbrži način ako dođe do bilo kakvog problema ove vrste, ali, iz predostrožnosti, u sledećim situacijama se savetuje da kontaktirate Vašeg vodoinstalatera:

  • Kod starih kuća, starijih od 20 godina postoji rizik od urušavanja septičke jame
  • Ukoliko želite da renovirate svoj dom
  • Ukoliko menjate stambenu jedinicu, preporučuje se detaljan pregled kanalizacije i cevovoda kako bi ste izbegli buduće probleme
sahta

Da li znate kako kvar Vašeg kanalizacionog sistema utiče na životnu sredinu?

Rešavanjem stanja pravilnog funkcionisanja cevovoda smanjujemo mogućnost da ugrozimo životnu sredinu.

Cevovod čije su kanalizacione cevi oštećene ispušta otpadne vode u zemlju, i na taj način direktno zagađujemo životnu sredinu u svojoj neposrednoj blizini.

Ovaj slučaj može posebno biti štetan za korisnike bunara sa pijaćom vodom. Izlivanjem otpadnih voda u zemlju, podzemna voda se takodje zagađuje i tako ugrožava zdravlje ljudi koji ovu vodu koriste za piće.

Zaključak

Identifikovanje svih prednosti inspekcije kanalizacionih cevi kamereom je fokus ovog posta. Ako imate problema sa vodovodom i ne možete da shvatite odakle dolaze, pozovite nas.

Možemo Vam pomoći da shvatite šta se dešava sa Vašim cevima. Kontaktirajte nas danas i poslaćemo Vam ekipu koja će rešiti sve Vaše nedoumice i brige.