Otpušavanje sudopere

Potvrdna ikonica za otpusavanje sudopere  Garancija 6 meseci

 Potvrdna ikonica za otpusavanje sudopere Cena od 2900 RSD

Potvrdna ikonica za otpusavanje sudopere  Besplatan dolazak

"

Otpušavanje sudopere

Potvrdna ikonica za otpusavanje sudopereGarancija 6 meseci

Potvrdna ikonica za otpusavanje sudopere Cena od 2900 RSD

Potvrdna ikonica za otpusavanje sudopereBesplatan dolazak

"

Zašto uvek igra vagner tim?

Otpušavanje sudopere Vagner tim obavlja savremenim mašinama. Očekujte ozbiljan pristup i pedantan završetak posla. 100% Besplatan dolazak.

Najveći mit u Srbiji

Zapusena sudopera - Servis Vagner

Kod nas i dalje traje mit da je soc od kafe najveći neprijatelj sudopere, to uopšte nije tačno! Razlog zapušene sudopere je ustvari hemijski proces koji se odigrava pred vašim očima dok perete suđe, a evo i objasnjenja:

  • Tokom pranja sudova topla voda rastvara deterdžent i  meša sa masnoćom koja tada ima daleko manju viskoznost. Tako pomešani nastavljaju dalje u cev gde se hlade.

  • Tokom hlađenja postaju sve gušći i u jednom trenutku počinju da se lepe za zidove cevi gde ostaju zarobljeni neprestano se talože.
  • Cev odvoda sudopere u ovom stanju predstavlja odličnu podlogu za zadržavanje ostataka hrane. Ovaj neizbežan proces je nešto sa čime se 100% kuhinja u svetu susreće i iz tog razloga je otpušavanje sudopere nešto sa čime se Servis Vagner svakodnevno susreće.
Zapusena sudopera - Servis Vagner

kako sprečiti zapušavanje sudopere?

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i primenite ova 3 savata koji će vam sigurno pomoći u rešavanju problema sa začepljenom sudoperom.

1

Izbegavajte bacanje ostataka hrane u sudoperu, kao što su ljuske od jaja, kore od oljuštenog povrća, sitno iseckan luk itd.

2

Masnoća je jedan od najvećih neprijatelja koji će sigurno pospešiti sužavanje cevi odvoda sudopere. Umesto u sudoperu, masnoću bacite u kantu za smeće.

3

Makar jednom nedeljno pomešajte sirće sa sodom bikarbonom  i sipajte u odvod sudopere. Nakon 10 minuta sipajte najveći lonac pun ključale vode u isti.

načini otpušavanja sudopere

Naš servis poseduje najmodernije mašine za odgušenje sudopere a u zavisnosti od tipa začepljenja koristimo različite mašine

Otpušavanje sudopere pod pritiskom

Otpusavanje sudopere pod pritiskom
Otpusavanje sudopere pod pritiskom

Ukoliko je odvod postavljen tako da putuje horizontalno vise od pola metra onda se primenjuje metoda otpušavanje sudopere mašinom pod pritiskom. 

Crevo iz naše mašine postavljamo u odvod sudopere i puštamo vodu pod velikim pritiskom. Taj mlaz ljušti bukvalno svu masnoću i čini to da se odvod sudopere dovede u stanje kao kada je tek postavljen.

Otpušavanje sudopere rotirajućom sajlom

Otpušavanje sudopere mašinom sa rotirajućim sajlama i glavama koje čiste sve pred sobom je standardna i dovoljna je u 80% slučajeva začepljenja sudopere.

Prednost ove metode je brzina i pristupačnija cena u odnosu na otpušavanje pod pritiskom.

Posle svake intervencije vršimo inspekciju cevi kamerom kako bi se uverili u efikasnost i kako bi mogli da vam damo garanciju od 6 meseci.

Masinsko otpusavanje sudopere sa rotirajucom glavom

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

ODGOVORI NA PITANJA

Da li otpušavanje odvoda sudopere može da ošteti cevi?

Otpušavanje odvoda sudopere je potpuno bezopasno, jer je uređaj odgušenje posebno dizajniran kako ne bi došlo ni do kakvog neželjenog efekta koji bi negativno uticao na kanalizacionu cev.

Da li mašina za otpušavanje može da se zaglavi u cevi?

Ukoliko serviser bez iskustva obalja posao onda je moguće.

Budite bez brige, jer su naši serviseri su visoko obučeni za otpušavanje sudopere i odlično rukuju svim našim mašinama.

Kada se preporučuje otpušavanje sudopere?

Ukoliko ste uočuili da voda sporo otiče to predstavlja naznaku potpunog začepljenja odvoda sudopere.

Neprijatni mirisi su takođe znak da bi ste trebali pozvati servis za odgušenje.

Za koliko vremena dolazite?

S obzirom da konstantno imamo 6 ekipa na terenu dolazak na vašu lokaciju ne bi trebao biti duži od 3 sata, mada je po našem iskustvu on veoma kraći.

Koliki je domet otpušavanje odvoda sudopere?

Domet naših mašina je i više nego dovoljan za apsolutno svako začepljenje vašeg odvoda sudopere, bilo da se nalazite u zgradi ili kući.

Da li dobijam garanciju?

Naravno! Naš servis posluje na visoko profesionalnom nivou i garancije od 6 meseci je nešto što se podrazumeva.

ZAKAŽITE otpušavanje sudopere

Ako niste u prilici da razgovarate možete nas kontaktirati popunjavanjem kontakt forme koja se nalazi ispod i naš tim će vam se javiti u najkraćem roku.

7 + 6 =

Dizajnirao i izradio Infinity Web Solutions

© 2001 – 2020 Servis Vagner | Sva prava zadržana